Runnerz, de plek voor paardenrennen

Mensen die het leuk vinden om op paardenraces te wedden zullen vast wel eens een keer van Runnerz hebben gehoord. Deze site is nog altijd de beste bookmaker voor het plaatsen van weddenschappen op paardenraces. Al sinds de Romeinse tijd zetten mensen hun geld in op races met paarden, dit is dan ook echt een van de oudste sporten om maar op te wedden. Wij laten je in dit artikel nagenoeg alles zien wat je maar moet weten van het wedden op Runnerz.

Het legaal wedden op de paardenraces

Een groot voordeel van het wedden op Runnerz is dat je zeker weet dat je op een legale wijze bezig bent. Dit komt met name door het feit dat deze aanbieder verbonden is met de Kansspelcommissie. Deze extra waarborg is natuurlijk wel zo prettig voor bij het gokken. Je betaalt bij het gokken een fee van om en nabij de 20%. Dit lijkt een hoop, maar wanneer je een groot bedrag wint mag je aanzienlijk veel hier van houden.

runnerz wedden op paarden

Veel mogelijkheden voor het wedden op paarden

Op de site van Runnerz zijn er een hele hoop verschillende wedopties waar je voor kunt gaan. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een groot scala aan verschillende soorten parcours. De Grand National is bijvoorbeeld erg populair op dit moment, deze race weet elk jaar een hele hoop mensen te trekken. Naast de soort baan is het mogelijk om een onderscheid te vinden tussen de lange en de korte baan races. Wij raden de korte baan races aan voor iedereen die het leuk vinden om echt een spannende race te volgen. Deze soort races zijn dan ook echt een stuk spannender en sneller dan de races op de lange banen.

Los van deze keuzes kan je bij Runnerz terecht voor een groot aantal verschillende wedmogelijkheden. Kies jij er bijvoorbeeld open om een weddenschap te plaatsen op het winnende paard? Of wil jij graag een weddenschap plaatsen op een bepaalde positie binnen de race? Nagenoeg alles is mogelijk hier op de site, dit maakt het dan ook zo leuk om te wedden. Als jouw paard een plek in de top drie weet te behalen dan kan je aanzienlijk veel geld verdienen.

Als alternatief is het mogelijk om bijvoorbeeld te winnen op een dubbel winnend paard, dit zijn ook wel de paarden die twee keer op rij zullen winnen. Voor het totale overzicht van mogelijkheden van het wedden zal je toch echt even op de site zelf moeten kijken. Hier staat namelijk alles op wat je maar nodig kunt hebben.

Live de wedstrijd meekijken

Een andere reden waarom het gebruik van Runnerz zo prettig is, is het feit dat je live de wedstrijden mee kunt kijken. Je wilt nu eenmaal wel weten hoe het gaat met het paard waar jij je geld op hebt gezet. Mocht je niet de tijd hebben om de wedstrijd live mee te kijken dan heb je geluk, je kunt namelijk de wedstrijden altijd teugkijken. Het leukste is natuurlijk om de wedstrijden altijd live mee te kijken, op die manier ben je het meest betrokken met de wedstrijd.

De voordelen van Runnerz

Er zitten aanzienlijk veel voordelen aan het gebruik van Runnerz. Zo is er op de site zelf aanzienlijk veel info te vinden die je kunt gebruiken voor bij het wedden op de paardenraces. Aan de hand van deze informatie zal het een stuk eenvoudiger zijn om een goede kans te maken bij jouw weddenschap op de races. Daarnaast zal je op de site een hele hoop info kunnen vinden voor de voorbeschouwingen. Door deze door te lezen weet je al wat beter welke paarden er een goede kans maken om een hoge positie binnen de race in te nemen.

Het aanmaken van een account

Het is super eenvoudig om zelf een account aan te maken op deze site. Wanneer je jouw account hebt gemaakt zal je gelijk in staat zijn om aan de slag te gaan met het wedden op de verschillende paarden. Je kunt bij Runnerz gebruik maken van een groot scala aan betaalmogelijkheden, dit zijn onder andere iDEAL, Paysafecard en creditcard (VISA en MasterCard). Let er wel op dat je bij deze site te maken krijgt met een minimumbedrag van 20 euro. Voor stortingen onder de 100 euro wordt er een bepaald bedrag in rekening gebracht voor het maken van de storting. Je doet er dus verstandig aan om de eerste keer gelijk een groter bedrag te storten voor de weddenschappen.

Mocht je een bonus willen gebruiken dan is het handig dat je altijd even de voorwaarden goed doorneemt. In deze voorwaarden is namelijk vermeld waar je aan moet voldoen als je de bonus wilt kunnen incasseren. Er is op dit moment een welkomstbonus van ruim 25 euro voor de mensen die een account aanmaken op de site. Maak hier zeker gebruik van als je wilt beginnen met het wedden.

runnerz account aanmaken

De kwaliteit van de site

De kwaliteit van de site van Runnerz is ontzettend hoog. Alles ziet er professioneel uit en de weddenschappen zullen eigenlijk altijd goed verlopen. Daar komt ook nog eens bij dat je bij Runnerz gebruik kunt maken van een uitstekende klantenservice. Deze klantenservice staat altijd voor je klaar voor het helpen met problemen of bij andere vormen van ondersteuning. Maak hier dan ook echt gebruik van als je tegen bepaalde problemen aanloopt.

Mocht je legaal willen wedden op paardenraces (wat wel de bedoeling is natuurlijk) dan is Runnerz echt de beste plek die je maar kunt vinden. Je kunt natuurlijk wel gebruik maken van de buitenlandse site voor het wedden op de races. Maar hier krijg je niet zo’n goede service als bij Runnerz. Hou zeker deze site in de gaten. Dit om op de hoogte te blijven van de beste bonussen die je kunt gebruiken voor het wedden op paardenraces. Door vandaag nog een account aan te maken op de site van Runnerz zal ook jij binnen no time je eerste weddenschap kunnen plaatsen op jouw favoriete baan of paard.