Bonussen bij bookmakers

De Bookmaker Bonus; alle bookmakers hebben er wel één of meerdere beschikbaar. Mensen die graag kennis willen maken met online gokken willen het liefst een zo groot mogelijke welkomstbonus. Dit is logisch, dankzij deze bonus heb je nu eenmaal meer geld om mee te spelen. De bookmakers bieden deze bonussen aan om nieuwe spelers te werven.

Zij hopen middels de bonus dat er een hoop nieuwe spelers zich aanmelden. Door deze bonussen is het als beginnende gokker een goed idee om een beetje onderzoek te doen! Aan de hand van de juiste informatie kan je er namelijk voor zorgen dat je zo goed mogelijk begint met het wedden op sport. Wij zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over de bonussen die je kunt vinden. Ook geven we reviews en meer informatie over de sporten bij de online bookmakers. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

De inschrijfbonussen en andere acties

Naast de standaardbonus zijn er vaak nog veel meer soorten bonussen die je kunt gebruiken voor bij het wedden. Zo wordt er vaak ook een bonus gegeven aan de mensen die al voor een lange tijd lid zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over extra speelgeld of om gratis. Wil je hier optimaal gebruik van maken dan is het van cruciaal belang dat je weet welke bonussen er op dit moment allemaal van kracht zijn. Om je hierbij te helpen vind je op deze site alle info die je maar nodig kunt hebben. Met behulp van ons eenvoudige overzicht zal ook jij in staat zijn om te zien welke bookmaker bonussen je allemaal te wachten staan.

De bookmaker bonus in kaart gebracht

Zoals we al even hebben aangekaart is het zo dat de bookmakers bonussen geven om nieuwe spelers te lokken. Je krijgt vrijwel altijd een inschrijfbonus wanneer je een account aanmaakt op de betreffende site. Dit doe je door je informatie in te vullen en door het verificatieproces te doorlopen. Maak je geen zorgen, het aanmaken van een account is een van de meest eenvoudige dingen die je maar kunt doen. We kunnen deze welkomstbonussen onderverdelen in verschillende soorten. De eerste soort bonus is de bonus die je in staat stelt om de site een keer gratis te proberen.

Dit is natuurlijk erg prettig, dankzij deze bonus kan je zien of de site van de bookmaker aansluit bij wat je zoekt. Hierdoor kan je bijvoorbeeld even de snelheid checken. Of je kunt bekijken of er wel voldoende spellen beschikbaar zijn om op te wedden. Door te kiezen voor deze bonussen haal jij het meeste uit je gok ervaring. Een andere welkomstbonus kan je alleen krijgen wanneer je een bepaald bedrag stort. Vaak kan dit ook al bijna lage stortingen, je hoeft geen kapitaal te hebben om hiermee te beginnen.

Alle verschillende bonussen:

Hierboven heb je al kunnen zien dat er verschillende soorten bonussen zijn die we kunnen onderverdelen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer soorten bonussen. Wij hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de meest voorkomende bonussen hieronder voor jou op een rijtje te zetten. Lees deze zeker even door:

  • Welkomstbonus bij de eerste storting

Deze bonus is al even kort benoemd. Bij deze bonus krijg je een bepaald bedrag wanneer je een storting maakt op de betreffende site. Ze doen dit met name om te voorkomen dat iedereen zomaar gratis aan de slag kan gaan met het wedden op de site. Vaak zien we dat deze bonussen worden gegeven aan de hand van een bepaald percentage. Zo krijg je bij 100% bonus jouw geld gewoon een keer dubbel op je rekening bij het storten. Door deze percentages loont het dus om in het begin al gelijk een groot bedrag te storten. Hoe meer je stort, hoe groter het bedrag is dat je gratis zal krijgen. Mocht je nu al weten dat je veel wilt gaan wedden dan kan het dus zeker geen kwaad om gelijk veel geld op je rekening te zette.

  • No Deposit Bonus

Deze bonus is dus met name bedoelt voor de mensen die eerst gratis het platform willen uitproberen voordat zij met hun eigen geld aan de slag gaan. Wanneer je kiest voor deze bonus zal je gelijk een bepaald bedrag krijgen bij het aanmelden op de site. Zie dit ook wel als een soort gratis speelgeld waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan. Mocht je winst maken op jouw eerste weddenschap dan krijg je dus gelijk jouw bedrag op je rekening te zien, dit maakt het zo’n ideale bonus om te gebruiken. Let er wel op dat deze bonussen vaak niet al te hoog zijn, ze willen nu eenmaal niet veel te veel geld mislopen. Ook is het handig om even de voorwaarden door te nemen voordat je ervoor kiest om een dergelijke bonus te gebruiken.

  • Een free bet

Een andere bonus die regelmatig terugkomt is de free bet bonus. Bij deze bonus krijg je daadwerkelijk een gratis weddenschap. Bij deze bonus is het wel belangrijk dat je voldoende geld in je account hebt zitten. Je kunt deze bonus niet krijgen door je alleen maar aan te melden op de bookmaker website. Je kunt bijvoorbeeld een free bet bonus krijgen waarbij je twee weddenschappen kunt plaatsen met een totale waarde van 20 euro. Het is een leuke bonus om te gebruiken. Deze bookmaker bonus stelt je in staat om gelijk aan de slag te gaan met het wedden.

  • De reload bonus 

Wanneer je al voor een lange tijd actief bent bij een bepaalde bookmaker zal je vaak een reload bonus kunnen gebruiken. Deze bonus is met name bedoelt voor de mensen die al regelmatig gokken maar die de laatste tijd niet meer zoveel geld op hun rekening zetten. Met deze bonus hopen de bookmakers dat je weer aan de slag gaat met het gokken. Een dergelijke bonus houdt in dat je een bepaald bonus bedrag krijgt bij het maken van een nieuwe storting. Houdt er rekening mee dat een dergelijke bonus vaak kleiner is dan een welkomstbonus.

Lees de voorwaarden goed door

Het doorlezen van de voorwaarden is iets wat iedereen zou moeten doen. Deze voorwaarden kunnen een beetje lastig zijn om te begrijpen, maar hier moet je je niet door laten afleiden. Aan de hand van de bonussen kan je namelijk op een eenvoudige wijze zien wat je te wachten staat bij het gebruik maken van de bonussen. Wij hebben alle voorwaarden voor het gokken al voor je opgezocht, dit hoef je dus niet meer zelf te doen. In onze bookmaker reviews vind je deze op een eenvoudige wijze allemaal terug.

De bookmaker bonus vrijspelen

Voor de meeste bonussen die je wilt gebruiken zal je een aantal keer het bedrag van de bonus rond moeten spelen. Dit rondspelen zien we vrijwel altijd gebeuren, wees dan ook niet verbaast wanneer je deze voorwaarde ziet staan. Deze voorwaarde houdt in dat je het bedrag een aantal keer rond moet spelen voordat je het geld kunt opnemen naar jouw rekening.

Over het algemeen is het zo dat het aantal keer dat je het bedrag moet rondspelen zal toenemen naarmate het bedrag van de bonus groter wordt. Check daarom altijd even of het wel zien heeft om de bonus te gebruiken. Als je bijvoorbeeld een bonus van 100 euro krijgt en je moet deze 5 keer rondspelen dan zal je ruim 500 euro moeten inzetten. Dit is natuurlijk een ontzettend groot bedrag, niet waar je op zit te wachten. Vooral niet als je rekening houdt met het feit dat er vaak een bepaalde deadline zit aan de bonus.

Ook is het zo dat je voor veel bonussen maar een bepaald maximum mag gebruiken. Je kunt er niet voor kiezen om gelijk het hele bedrag van de bonus in te zetten, dit zou nu eenmaal te eenvoudig zijn. Bij sommige bonussen krijg je te maken met speciale voorwaarden. Zo mag je sommige bonussen alleen gebruiken wanneer je een weddenschap plaatst op een bepaald soort voetbalwedstrijd.

Laat ons je helpen

Wij zijn er voor je om het wedden op sportwedstrijden net even iets makkelijker te maken dan voorheen. Met behulp van onze informatie is iedereen in staat om zijn gok ervaring naar het volgende niveau te tillen. Dit zorgt er onder andere voor dat je een groot bedrag binnen kunt slepen bij het aanmelden. Doe dit uiteraard alleen op goede sportwedden sites. Door ons overzicht te raadplegen en door goed te bekijken wat de voorwaarden zijn van een bepaalde bonus zal ook jij in staat zijn om op een prettige manier aan de slag te gaan met het online gokken.